tiistai 21. tammikuuta 2014

Uutta materiaalia

Joulupukki tiesi minun lempi askartelukauppani koska sain sinne lahjakortin. Aika pitkään jaksoin jemmata lahjakorttia kaapissa, mutta nyt se oli päästävä käyttämään. Voisin tehdä ostoksia siinä kaupassa vaikka kuinka kauan. Joka kerta kun astun siihen liikkeeseen mieleen juolahtaa monta uutta ideaa :) ja tulen aina niin hyvälle tuulelle. Lahjakorttissa luki että se käy ainoastaan kertaostoon eli minun oli haalittava koko lahjakortin edestä tavaraa. Ja eihän se minulle vaikeaa ollut, vaan löysin paljon kaikkea ihanaa. Fimo-massoihin oli tullut upeita uusia värejä mm. pastellisävyjä ja pimeässä hohtava. Niistä täytyy ehdottomasti työstää jotain seuraavaksi.

Löysin myös korttiaskarteluihini uutta ihanaa materiaalia. Alla kuvassa on skräppäykseen suunniteltuja kuviopapereita. Ja koska olen vähän hulluna tähtikuvioihin ja pilkkuihin niin olihan papereidenkin valinnan tulos hyvin arvattavissa. Mukaan löytyi vielä ihania uusia kuvioteippejä. Kyllä näillä taas monet kortit suunnittelee ja toivottavasti pääsen niitä Teillekin pian esittelemään.

Tähtiä ja pilkkuja


No pikainen kokeilu teippejä ja nopeasti syntyikin hyvin yksinkertainen ja hillitty kortti :)

Elämän ohjeita

1 kommentti:

  1. Toinen tähtihullu on ihastunut...harmaa paperi tähdillä on WAU, ja toi tähtiteippi myös kiva! Joskus yksinkertainen on kaunista, kuten kortissasikin.

    VastaaPoista