lauantai 25. tammikuuta 2014

Suuri Kiitos!

Haluan kiittää Intianminttu sinua kun annoit minulle tämän tunnustuksen. Intianmintun blogi Mielen lumoa on erittäin mieltä lumoava. Taidokkaat kuvat puutarhasta saa näin paukkuvalla pakkasellakin kevään ja kesän lämmön sydämeen. Ilolla jaan tämän tunnustuksen täällä seinälläni. Ja laitan hyvän kiertämään varmasti joku päivä :) Kiitos! 


tiistai 21. tammikuuta 2014

Uutta materiaalia

Joulupukki tiesi minun lempi askartelukauppani koska sain sinne lahjakortin. Aika pitkään jaksoin jemmata lahjakorttia kaapissa, mutta nyt se oli päästävä käyttämään. Voisin tehdä ostoksia siinä kaupassa vaikka kuinka kauan. Joka kerta kun astun siihen liikkeeseen mieleen juolahtaa monta uutta ideaa :) ja tulen aina niin hyvälle tuulelle. Lahjakorttissa luki että se käy ainoastaan kertaostoon eli minun oli haalittava koko lahjakortin edestä tavaraa. Ja eihän se minulle vaikeaa ollut, vaan löysin paljon kaikkea ihanaa. Fimo-massoihin oli tullut upeita uusia värejä mm. pastellisävyjä ja pimeässä hohtava. Niistä täytyy ehdottomasti työstää jotain seuraavaksi.

Löysin myös korttiaskarteluihini uutta ihanaa materiaalia. Alla kuvassa on skräppäykseen suunniteltuja kuviopapereita. Ja koska olen vähän hulluna tähtikuvioihin ja pilkkuihin niin olihan papereidenkin valinnan tulos hyvin arvattavissa. Mukaan löytyi vielä ihania uusia kuvioteippejä. Kyllä näillä taas monet kortit suunnittelee ja toivottavasti pääsen niitä Teillekin pian esittelemään.

Tähtiä ja pilkkuja


No pikainen kokeilu teippejä ja nopeasti syntyikin hyvin yksinkertainen ja hillitty kortti :)

Elämän ohjeita

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Vihaisia lintuja

Nämä vihaiset linnut ovat erittäin hyvin keksitty liikeidea. Yksinkertainen peli ja sillä on vallattu koko maailma. Välillä kaupassa käydessä kyllä tuntuu, että onko kohderyhmä näissä lintu tuotteissa aina ihan mietitty tarkkaan. Ensimmäisen kerran kun näin linnut kahvipaketin kyljessä niin ajattelin, että onko tämä nyt keino saada yhä nuoremmat juomaan kahvia? Vai oliko tämä nyt vain niin suuri villitys, että se oli pakko painaa myös kahvipaketin kylkeen.

Oli miten oli, olen minä itsekin lähtenyt villityksen mukaan. Suurin syy varmaan löytyy pojistani, jotka ovat olleet suuria lintu faneja. Viime vuoden syntymäpäivän teemanakin piti olla juuri nämä vihaiset linnut. Halusinkin kokeilla tehdä näitä yksinkertaisia hahmoja. Käytin tekemiseen Fimo-massaa ja kiinnitin niihin nauhat, jolla ne saa roikkumaan esimerkiksi reppuun. 
Linnun piti olla punainen. Sehän se päähahmo on ja nuorimmaisen poikani suosikki. Ja sainkin siitä aika tuiman näköisen.Kaveriksi tehtiin possu, josta mielestäni tuli aika hellyyttävän hassu.sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Sormuksia

Pitkä joululoma antoi aikaa korujen valmistamiseen. Joulupukkikin tiesi mielenkiinnon kohteeni ja toi paljon sormuspohjia ja eri värejä Fimo-massaa. Näistä lahjoista innoissani päätinkin tehdä erilaisia sormuksia. Tähti-kuvio on minun yksi suosikeistani :) nämä siis valmistui joulun välipäivinä. Sormuksiin löytyy yhteensopivat korvakorutkin. 
lauantai 11. tammikuuta 2014

Arkiston aarteita

Olen aivan untuvikko täällä blogi-maailmassa. Monta vuotta olen miettinyt pitäisikö avata oma blogi jonne voisi näitä omia askarteluja laittaa esille. Kerran olen jopa aloittanut blogin avaamisen, mutta jätin sen sitten kesken ja poistin kaiken. Iskikö silloin ramppikuume :) No nyt tämä on auki ja innostus on suuri. Vanhoja askarteluja löytyy arkistosta vaikka kuinka paljon ja alkuun jouduttekin katselemaan hieman vanhempaa tuotantoa. Tämäkin Fimo-massasta valmistettu kaulakoru tuli tehtyä koulun aloittavalle tytölle tilauksesta. Tyttö toivoi tennari-korua ja massaa aikani pyöritellen valmistui kun valmistuikin tälläinen pikku tennari.


Odottavan aika on pitkä

Marraskuussa odotan malttamattomana, koska mahtaa veljelleni syntyä perheenlisäystä. Jännitystä lisäsi tieto vielä se, että minusta on tulossa kummitäti ja tulevan vauvan sukupuolta ei tiedetä. Villit veikkaukset, tyttö vai poika, oli hyvin yleinen puheenaihe. Hyvää saa ja kannattaa odottaa, näinhän joku viisaskin sanoisi. Tämän odotuksen lomassa ehdin tehdä useamman vauvaonnittelukortin ja tietenkin molemmille sukupuolille :). Tässä näkyy muutamia vaihtoehtoja.

Tyttö sieltä sitten syntyi pitkän odotuksen jälkeen ja päädyin pinkkiin korttiin.
Nyt saan suunnitella korttia ristiäisiin :)