perjantai 14. helmikuuta 2014

Hyvää Ystävänpäivää!


"On se vaan niin mukavaa, 
Oman Ystävän kanssa pulputtaa.
Yrittää parantaa maailmaa, 
Ja rakentaa eloa parempaa.
Taittaa hetken verran yhteistä matkaa ja
Taas keventynein mielin kulkuaan jatkaa."


maanantai 3. helmikuuta 2014

Ainolle

Nyt on ristiäiset vietetty ja Rakas kummityttöni on nimensä saanut. Hänestä tuli Aino Saaga Maria. Nyt kun nimi on julkistettu, niin voin myös julkistaa minun askartelut prinsessalle. Tytön vanhemmat olivat pyytäneet minulta "Kulta-aika lapsuuden" kirjaa, siis sellainen johon voi lapsen kehityksen askelia kirjoittaa muistiin. Kanteen halusin ikuistaa muiston minulta ja Johanna Kurkelan kaunis laulu "Ainutlaatuinen" sopisi täydellisesti tälle ainutlaatuiselle prinsessalle.

Ainutlaatuinen

Ensimmäisessä tekstissäni näytin kortteja joita olin tehnyt ennen hänen syntymää ja nyt sain siis tehdä kastejuhlaan uuden kortin. Niitäkin syntyi muutamia. Tykkään todella paljon Forever Friends nalle figuureista. Näitä hahmoja käytin jo vauvaonnittelu kortissakin ja samaa teemaa jatkoin.
Alimmaisessa kuvassa on muita korttimalleja joita myös tein. Näissä korteissa olen käyttänyt promarker-tusseja ja leimasin tekniikkaa. Aino sai ylärivissä olevan hopeapohjaisen nalle-kortin.

Viimeisenä, mutta ei niin vähäisenä halusin kummitytölleni lahjaksi jotain itsetehtyä. Pieni muisto joka toivottavasti säilyy. Askartelin hänelle suojelusenkelin Fimo-massasta. Enkeli voi vartioida vaikka unta pinnasängyn reunalla ja kun hän kasvaa voi siitä tehdä kaulakorun. 

Suojelusenkeli

Onnea ja menestystä Aino!


lauantai 1. helmikuuta 2014

Fimoilua

Nyt on kokeiltu uusia Fimo-massojani, joita ostin joululahjaksi saadulla lahjakortillani. On ollut kiireitä ja nyt vasta ehdin askarrella. Ensiksi se pimeässä hohtava Fimo-massa. Piti kokeilla säilyykö hohtavuus vaikka siihen sekoittaa toista tavallista väriä. Vastaus: kyllä säilyy, mutta sekoitus suhteessa täytyy olla enemmän tätä hohtavaa mukana. Sekoitin pienen määrän sinistä väriä mukaan ja poikani toivomuksena tein hänelle tästä sekoitetusta massasta avaimenperän. Näitä avaimenperä kuvia voisin päivittää myöhemmin kun niitä valmistuu lisää :)
Mutta toinen uusi massa oli kaunis helmenhohtoinen valkoinen, mother pearl. Tästä hehkuvan kauniista massasta tein tähti-magneetteja jääkaapinoveen. Nuorimmainen poikanikin tykästyi kauniisiin tähtiin jääkaapin ovessa ja leikki, että ne olivat tähdenlentoja. Olisikohan saanut esittää toiveen?
Sain aikaiseksi myös muutakin, mutta se täytyy vielä pitää salaisuutena. Tein tulevalle kummitytölleni lahjan. Ristiäiset on huomenna, joten kaikki askarteluni ristiäisiin päivitän huomisen jälkeen. Nyt vain jännitän mikä kummitytön nimeksi tulee, sekin on pidetty minulta salassa. :)


Helmenhohtoiset tähdenlennot